Hofseth Biocare ASA: Hofseth BioCare inngår avtale med Morene Produkter om distribusjon av Brilliant Lakseolje

Hofseth BioCare ASA («HBC») har inngått en avtale med Morene Produkter AS («Morene») på salg og distribusjon av HBCs lakseoljeprodukt for kjæledyr. HBC har utviklet et eget produkt som er spesielt god egnet som kosttilskudd til hunder, katter og andre kjæledyr. Brilliant lakseolje er en fersk, ubehandlet og naturlig råvare utskilt fra norsk laks ved HBCs fabrikk på Midsund.

- Vi har en skånsom produksjonsprosess og benytter ingen tilsetningsstoffer i vår lakseolje. Dyreelskere vil oppleve at vårt produkt blir veldig godt mottatt på grunn av den naturlige smaken av laks, sier administrerende direktør i Hofseth BioCare, Tor Erik Andersen. Produktet fremstår også som ekte og genuint ved at vi har valgt en gjennomsiktig flaske som fremhever den røde laksoljen på grunn av de naturlige antioksidantene. Oljen er en naturlig kilde til omega-fettsyrer og vi mener at Morene Produkter vil bli en god samarbeidspartner for HBC på dette produktet, legger han til.

Kontrakten gir Morene eksklusiv distribusjonsrett i Norge og en ikke-eksklusiv distribusjonsrett i Europa. Morene Produkter AS har gjennom de siste 15 årene bygget opp en omfattende distribusjon av produkter til kjæledyr med mer enn 200 forhandlere og en rekke nettbutikker i Norge, samt et stort nettverk i utlandet. HBC vil starte leveranser av Brilliant lakseolje til Morene i desember 2016.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tor Erik Andersen, administrerende direktør i Hofseth BioCare ASA
Mob: +47 911 79 854
E-post: tea@hofsethbiocare.no

Om Hofseth BioCare ASA:
Hofseth BioCare er et norsk bioteknologisk selskap som tilbyr høyverdige biomarine ingredienser og ferdige produkter til humant konsum og kjæledyr. Selskapet er grunnlagt på kjerneverdiene bærekraft, sporbarhet og optimal utnyttelse av naturressurser. Gjennom innovativ hydrolyseteknologi er Hofseth BioCare i stand til å bevare kvaliteten på olje, protein og kalsium, fremstilt av ferskt lakseavskjær. Hofseth BioCares mål er å bidra til effektiv utnyttelse av marine ressurser og levere kvalitetsprodukter for ingredienser og ferdige konsumentprodukter i ernæringsmarkedet.

Hofseth BioCares hovedkontor er lokalisert i Ålesund med avdelinger i Oslo, Chicago, Mumbai og Tokyo. HBC er notert på Oslo Børs Axess-listen med ticker "HBC". Mer informasjon om Hofseth BioCare på www.hofsethbiocare.no og www.facebook.com/hofsethbiocare
 
Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12